Bolj do mi všeč fasadni paneli kakor pa navadna fasada

Ko smo se odločali za vse elemente, ki jih bomo uporabili v gradnji, so bili fasadni paneli ena izmed boljših odločitev. Zelo hitro so postavljeni, imajo zelo dolgo življenjsko dobo in imajo najmanjšo toplotno izgubo. Pa tudi cena za vse to se nem je zdela bistvo bolj primerna kakor navadna fasada. 

Bolj do mi všeč fasadni paneli kakor pa navadna fasada

Nismo niti kaj preveč razmišljali, saj ko smo malce preračunali, kaj bi to pomenilo pri ogrevanju, smo hitro videli, da se nam na dolgi rok zelo izplača. Pa tudi zares ne bi šla skozi to, kar sem gledala pri sosedih, ko so delali klasično fasado. Iskreno me je, kar malce minilo. Ampak vsak se po svoje odloča in po sovjih zmožnostih. Nekako se mi zdi, da so fasadni paneli tudi mnogo bolje videti. Ali pa se mi samo zdi, ker sem tako zadovoljna z njimi. Kakorkoli fasadni paneli so zelo dobra odločitev za tistega, ki išče nekaj pametnega na dolgi rok. 

To je bil tudi zadnji element, ki smo ga morali izbrati, da se gradnja hiše popolnoma zaključi. Sedaj moramo samo še počakati, da se vse naredi, potem pa prihaja najljubši del. To je opremljanje novega doma. Verjetno mi bo čez nekaj let prav vseeno za to, ampak, do takrat imam še kar nekaj časa. Za sedaj sem samo vedela, da so fasadni paneli na naši hiši in ne navadna fasada in lahko do nadaljnjega počivam z mislimi. Tudi za opremo se še ne bom odločala, ker bom počakala do takrat, ko bo čas za to. Pohištvo in vse se zelo spreminja zadnje čase v ponudbi in morda mi bo takrat, kar bo na trgu bolj všeč kakor pa to, kar je sedaj. 

Ko sem se vozila proč od hiše, sem še enkrat preverila, ali so mi fasadni paneli bolj všeč, kakor klasična fasada pri sosedu in še vedno mi je bilo to mnogo bolj všeč.