Brez tega, da bodo vložki za čevlje v novih čevljih, ne bo šlo

Ne morem verjeti, da bodo morali biti v mojih čevljih zopet vložki za čevlje, saj me vse boli. Pa sem pazila, da sem kupila bolj kakovostne čevlje, ki naj bi mi omogočali, da jih lahko nosim brez vložkov. Ampak več, kot očitno sta moja stopala bolj posebna kot sem si predstavljala, kar pomeni, da so vložki za čevlje, ponovno neizbežna stvar.

Na srečo sem imela vsaj ene doma, ki so bili še skoraj novi. Kupila sem si jih, tik preden sem kupila nove čevlje, ker sem jih nujno potrebovala. Potem sem pa našla te čevlje in sem jih kupila, po čistem naključju. Seveda so tako lepi, da jih bom nosila in bodo prejšnji čevlji rezerva, ampak žal ne brez tega, da bodo tudi v teh vložki za čevlje, ki bodo skrbeli za udobje mojih stopal. Počasi me skrbi, da ne bom nikdar mogla biti brez te nadloge. Saj nič ne rečem, res je dobro, ko mi vložki za čevlje, delajo zelo veliko udobje ampak vseeno bi pa lahko tudi brez tega nosila kakšen lep čevelj. 

Brez tega, da bodo vložki za čevlje v novih čevljih, ne bo šlo

Odšla sem do omare, da vzamem vložke iz prejšnjih čevljev in jih dam v nove. To je bilo še najlažje opravilo. Bolj me je skrbelo, ali so čevlji vseeno dovolj veliki in jih bom lahko imela obute skupaj z vložki za čevlje, saj me ta del malce skrbi. Ko sem dodala vložke v čevlje, sem videla, da je vse v najlepšem redu. Čevlji so mi kot uliti in nikjer premajhni, pa imam celo nogavice na nogah. Na srečo so to čevlji, ki jih ne bom mogla nositi pozimi, ker debelejše nogavice od teh vsekakor ne bi šle v čevelj. Sedaj si vsekakor lahko oddahnem, saj zato, da bodo vložki za čevlje, lahko notri, ne bom potrebovala nove velikosti čevljev, kar je res mnogo več odlično.