Umetne trepalnice so danes modni hit

Če želite biti v modi potem boste skoraj morale nositi in si narediti umetne trepalnice. Make up je danes viden in moden le tako, če bodo trepalnice dolge, lepe, goste.

Koliko žensk pa ima danes lepe, dolge in goste trepalnice?

Lahko z prepričanjem rečemo, da zelo malo, zelo malo je takšnih, ki se lahko pohvali z naravnimi lepimi trepalnicami, a če pogledamo ženske jih danes ima skoraj vsaka druga, no te so umetne trepalnice, žal.

Je pa problem, če jih ne želite nositi. Kajti, če boste stale zraven katere ženske, ki bo imela prekrasen make up in seveda umetne trepalnice, vas bo še kako zasenčila z svojo lepoto, resnično umetne trepalnice naredijo lepši videz. Tudi sama nimam rada na sebi umetnih stvari, vendar pa delam v službi, kjer imam določen kodeks oblačenja in zato imam tudi predpisan make up, tako sem si poenostavila zadevo, saj  se včasih dobesedno nisem uspela namazati zjutraj pred službo, ker sem se prepozno zbudila, ali pa so me otroci zamotili, saj veste, kako je, ko imate otroke, tako sem zadevo rešila in si dala umetne trepalnice, tako si lahko zjutraj prihranim čas, ker si lahko samo umijem obraz, namažem z kremo, dodam puder in šminko na hitro in ker imam umetne trepalnice je obraz videti zelo urejen in lep.

Ne boste verjeli koliko časa mi prihrani in včasih sem tako hvaležna, da so umetne trepalnice na trgu, kajti tako dobim čas in urejen videz.

Se je že zgodilo, da so mi zjutraj, ko sem prišla v službo sodelavke pohvalile make up, pa čeprav je bil narejen v parih minutah, vendar so umetne trepalnice naredile svoje, ko jih nisem imela, me nikoli niso pohvalile, pa sem si make up lahko delala pol ure in se resnično potrudila, če želite biti opazne si naredite umetne trepalnice.