Nasmeh, ki ga pričara operacija korekcija nosu

Vsi v družini smo se zavedali, da ima moja sestra en problem. To je bil njen okrivljen nos. Nismo se nikoli pogovarjali o njenem nosu in nikoli ji nismo dali občutka, da je njen nos grd. Večkrat pa smo videli, da je po internetu večkrat odpirala strani kar se tiče korekcija nosu – rinoplastika in tako vedeli, da si tega res želi in da jo njen nos moti.

Že takrat sta se starša odločila, da ko pa bo dopolnila 18 let, bosta za to poskrbela onadva. In res je bilo tako, prav na njen 18 rojstni dan je dobila pregled pri zdravniku, kjer je sledila rinoplastika njenega nosu.

Od takrat naprej je druga punca. Šele takrat smo vsi skupaj videli, kako zelo si je tega želela in kako je bila v bistvu nesrečna. Starša pravita včasih, če pa bi to vedela, da je tako prikrivala in da jo je njen okrivljen nos tako motil, bi za to poskrbela prej.

Lahko smo veseli, da rinoplastika obstaja in da lahko z enim posegom odpravimo težave, ki so nas bremenile in nas tako zaznamovale.

Pri zdravnikih je velikega pomena, da je zdravnik dober in pri rinoplastiki upošteva karakteristike vašega unikatnega nosa in seveda razmerje med drugimi elementi na obrazu. Kajti ni lep in popoln samo en nos in obraz je tisti, ki pove, kako bo vaš novi nos izgledal. Tako rinoplastika nosu izhaja iz vašega nosu in ta nos naredijo in popravijo, da bo na vašem obrazu v silhueti z drugimi deli obraza. To bo za vas najlepši nos. 

Tako vam bo korekcija nosu- rinoplastika prinesla novo samozavest, nasmešek na obraz, bolj boste razumevajoči do okolice in nobeden več, vam ne bo mogel odvzeti vašega lepega nosu. Lahko bi rekli, da se vam v življenju obrne novi list in ta list je poln lepih občutkov.