Tečaj za voditelja čolna lahko ima marsikdo

Moj brat res obožuje morje. Brez morja si ne predstavlja življenja. Morje je nekaj, kjer se sprosti in res uživa ter pozabi na vse skrbi, stres in podobno. Ko sem to ugotovila, sem mu tudi predlagala razne stvari, ki jih ne more lahko počne. Trenutno edino, kar je počel, je bilo kopanje. Vedela pa sem, da se bo kopanja definitivno enkrat naveličal, saj se je moj fant prav tako. Moj fant je že celo življenje živi na morju in točno vem, kako je njemu. On morja skorajda noče videti. Ker tega nisem želela. Z mojega brata so mu seveda hotela na nek način pomagati.

Tečaj za voditelja čolna lahko ima marsikdo

Omenila sem mu tečaj za vodenje čolna. Brat je seveda najprej rekel ne, saj je rekel, da obožuje plavanje in da mu tam nič ne manjka. Potem pa sem mu rekla, kar naj počaka, saj ga bo hitro minilo. S tem sem ga malo ustrašila in res je začel malce razmišljati, kaj bi lahko počel. Odločil se je, da bi probal ta tečaj za voditelja čolna. Najprej pa je seveda treba zbrati nekaj denarja za sam čoln in za izpit za čoln. Ko je vse to naredil in imel mu je zmanjkalo nekaj denarja, da bi si lahko privoščil ta tečaj za voditelja čolnov. Ker sem jaz zelo dobro, sestra samo pri temu pomagala. Rekla sem mu, da mu bom celoten tečaj za vodenja čolna plača sama. Moj brat je bil navdušen in ni vedel, kaj bi mi rekel. Rekla sem samo, da je najboljše za njega, da ta tečaj opravi.

Nekaj tednov kasneje je prišel do mene in mi ponosno rekel, da je uspešno zaključil tečaj za voditelja čolna. Bila sem zelo ponosna na njega in sedaj ima še en hobi, pri katerem vem, da mu ne bo dolgčas. Ta hobi je tudi takšen, ki vem, da se ga ne bo naveličal. Na mojega brata sem zelo ponosna, saj je precej mlad in je dosegel že marsikaj. Morje je njegova sprostitev in seveda mu tega ne more nihče vzeti.